Transport

Ons eigen transport

Stadspost Eemsmond Expres is de specialist in de ruime regio Eemsmond voor het transport van goederen. Dit kunnen structurele vaste dagelijkse, wekelijkse ritten zijn, maar wij zijn ook uw regionale specialist voor eenmalige (spoed)transporten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Neem nu contact op!

 

Mogelijkheden met ons transport

Wij zijn in het bezit van een NIWO vergunning, met deze vergunning is het toegestaan om goederen te vervoeren in een voertuig met een laadvermogen boven de 500 kg en goederen voor derden te mogen vervoeren (beroepsgoederenvervoer). Er is veel mogelijk op gebied van transport bij Stadspost Eemsmond Expres, vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij zijn ook in het bezit van diverse bestelauto’s en een bakwagen met laadklep.

 

Transport via ons eigen wagenpark

Voor de bezorging van uw post gebruiken wij de bestelauto's en vrachtauto's uit ons eigen wagenpark. Binnen dit wagenpark hebben wij meerdere bezorgvoertuigen, zodat wij uw post en andere goederen zo snel mogelijk voor u af kunnen leveren.

 

Locatie wagenpark | Transport

Ons wagenpark is gelegen aan de Hogelandsterweg 10 in Farmsum. Op deze locatie hebben wij ons eigen sorteercentrum. Alle post wordt hier op hoge snelheid gesorteerd en verdeeld. Daarnaast hebben wij vijf voertuigen die door ons bezorggebied rijden om uw post zo snel mogelijk te bezorgen.

 

Werkzaamheden binnen wagenpark

Binnen ons wagenpark hebben wij een sorteercentrum, waar wij al uw post sorteren. Ook verdelen wij de post over onze voertuigen, die deze vervolgens op efficiënte wijze gaan bezorgen op het juiste adres.

Digitalisering en postscanning

Bij Stadspost Eemsmond Expres werken wij ook aan digitalisering en postscanning. Denk aan archieven, waarbij wij een gestructureerd functionerend digitaal archief voor u aanmaken. Ook kunnen wij personeelsdossiers, groot formaat tekeningen en dagelijkse post voor u digitaliseren.

De dagelijkse post selecteren en registeren wij voor u, waarop wij het verwerken in uw systeem. Dit kunnen wij doen in elk gewenst bestandsformaat.

 

Lees meer over Digitalisering en Postscanning

 

PERSOONLIJKE ERVARINGSVERHALEN VAN ONZE KLANTEN

 

Ommelander Ziekenhuis

We hebben als Stadspost Eemsmondexpres al vele jaren het Ommelander Ziekenhuis Groningen als klant. De samenwerking is begonnen met de bezorging van de stadspost voor het Delfzicht Ziekenhuis. Dit is na verloop van tijd uitgebreid met diverse andere diensten. Voor de verhuizing van het ziekenhuis naar de nieuwbouw in Scheemda in het voorjaar van 2018 verzorgden we mede het transport van materialen van beide locaties (Lucas en Delfzicht) naar de nieuwbouw en naar externe opslagvoorzieningen.

“Stadspost Eemsmondexpres heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare dienstverlenende instantie te zijn. Ze zijn niet alleen stipt in de uitvoering van de gemaakte afspraken maar ook flexibel in geval van onverwachte verzoeken,“ vertelt Hans de Groot, hoofd Logistiek bij het Ommelander Ziekenhuis.

Stadspost Eemsmondexpres verzorgt voor het ziekenhuis onder andere het (spoed)transport van goederen naar de ziekenhuis-servicepunten in de regio en het externe magazijn.

--

 

Contact

Heeft u interesse of vragen over onze transportmogelijkheden voor u als bedrijf of als particulier? Of heeft u nog andere vragen die u ons zou willen stellen? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op