Transport

Ons eigen transport

Stadspost Eemsmond Expres is de specialist in de ruime regio Eemsmond voor het transport van goederen. Dit kunnen structurele vaste dagelijkse, wekelijkse ritten zijn, maar wij zijn ook uw regionale specialist voor eenmalige (spoed)transporten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Neem nu contact op!

 

Mogelijkheden met ons transport

Wij zijn in het bezit van een NIWO vergunning, met deze vergunning is het toegestaan om goederen te vervoeren in een voertuig met een laadvermogen boven de 500 kg en goederen voor derden te mogen vervoeren (beroepsgoederenvervoer). Er is veel mogelijk op gebied van transport bij Stadspost Eemsmond Expres, vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij zijn ook in het bezit van diverse bestelauto’s en een bakwagen met laadklep.

 

  

 

 

PERSOONLIJKE ERVARINGSVERHALEN VAN ONZE KLANTEN

 

Ommelander Ziekenhuis

We hebben als Stadspost Eemsmondexpres al vele jaren het Ommelander Ziekenhuis Groningen als klant. De samenwerking is begonnen met de bezorging van de stadspost voor het Delfzicht Ziekenhuis. Dit is na verloop van tijd uitgebreid met diverse andere diensten. Voor de verhuizing van het ziekenhuis naar de nieuwbouw in Scheemda in het voorjaar van 2018 verzorgden we mede het transport van materialen van beide locaties (Lucas en Delfzicht) naar de nieuwbouw en naar externe opslagvoorzieningen.

“Stadspost Eemsmondexpres heeft de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare dienstverlenende instantie te zijn. Ze zijn niet alleen stipt in de uitvoering van de gemaakte afspraken maar ook flexibel in geval van onverwachte verzoeken,“ vertelt Hans de Groot, hoofd Logistiek bij het Ommelander Ziekenhuis.

Stadspost Eemsmondexpres verzorgt voor het ziekenhuis onder andere het (spoed)transport van goederen naar de ziekenhuis-servicepunten in de regio en het externe magazijn.

--

 

Contact

Heeft u interesse of vragen over onze transportmogelijkheden voor u als bedrijf of als particulier? Of heeft u nog andere vragen die u ons zou willen stellen? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op